flash

Alside siding Magyarországon elõször!

Szigetelés, szigetelés, szigetelés!

Az Alside siding egy másik rendkívül kedvezõ tulajdonsága a szigetelés. A siding egy hõtükrös szigetelõ lapra van szerelve, mely télen-nyáron védelmet biztosít a külsõ hõmérséklet ingadozás ellen. Így 30-40%-os ENERGIA megtakarítást ér el az Alsíde falburkolóval és a Clearview ablakokkal, ami az USA-ban bebizonyított tényeken alapszik az elmúlt 25 év óta.

  • 1. Meglévõ házfal
  • 2. Párnaléc 18 mm x 50 mm
  • 3. 10 mm-es hõtükrös szigetelõ, párazáró fóliával
  • 4. Siding, mûanyag deszka utánzatú falburkoló

Az 1. és a 3-as között lévõ 18 mm vastag légüres tér kiegyenlíti a külsõ és belsõ hõmérséklet ingadozást és a lakás páratartalmát is egyensúlyban tartja. A hõtükör, ami falfelüli oldalon van felszerelve visszaveri a hõt, miközben a külsõ párazáró pedig megakadályozza, hogy a pára visszakerüljön a lakásba.

Elötte

Utána, Hajdúszoboszló, Sarló utcaÉszrevétel

A hajdúszoboszlói tulajdonos vallomása szerint a siding felszerelése után (2004 szeptember) az elsõ nagy meglepetés az volt, hogy a mindig nedves fûrdõszoba ki tudott száradni.

Garancia

Az Alside 50 éves átruházható garanciát biztosít az általa forgalmazott termékre. Az Alside a garanciát csak abban az esetben biztosítja ha a szerelést a gyár által betanított emberek végzik. A forgalmazó cég 10 éves garanciát biztosít a szakképzett szereléshez.

M&M Siding Kft. 8300. Tapolca, Bem u. 24. Tel/Fax: +36 87 / 413-380 E-mail: info@mmsiding.hu
Design by BlackMirror Webdesign 2006. All rights reserved.