flash

Kérdések és feleletek a Siding-ról:

Hogyan lehet árban hasonlítani sidingot a többi falburkólóhoz?

Egy bizonyos nézetbõl nincsen összehasonlítás. Ha hasonlítani akarnánk a fával, téglával, vagy a mûanyag vakolással figyelembe véve a beszerelési költségét, a karbantartási költségét, az egyedi külsõt, a tartósságot és a vele élõállított értékét a mûanyag siding egyszerûen verhetetlen. Nem jár környezetszennyezõ építési hulladékkal, tehát az átalakított háza domináns külsejét leszámítva, semmi sem árulkodik a felújításról.

A mûanyag siding valóban olyan tartós mint ahogy azt mondják?

Természetesen! A technikai elnevezése az anyagnak, mélybõl a mûanyag siding készül POLIVINIL KLORID rövidén PVC. Ez égy rendkívül érõs, tartós anyag, amely az évék során jó hírnévét szerzett magának és mésszé megfelelt a hozzá fûzött elvárásoknak. Ezt az anyagot rendkívül széles körben alkalmazzák világszerte, úgy mint az építkezéseknél az autógyártásban, az egészségügyben, harcá-szati kellékeknél, konyhai felszereléseknél.

Ez a falburkoló mûanyag siding soha nem fog elkorhadni, megrepedni, lepattanni, behorpadni és mivel a színezési technika nem csak felületi, így az Alside sidingot soha nem kell újrafesteni.

M&M Siding Kft. 8300. Tapolca, Bem u. 24. Tel/Fax: +36 87 / 413-380 E-mail: info@mmsiding.hu
Design by BlackMirror Webdesign 2006. All rights reserved.